lombik  lombikprogram meddőség



Ne várj a megfelelő alkalomra!

Akár ezt a címet is adhatnám a gondolataimnak.

Emlékszem, 25 éves voltam amikor én és az akkor még nem férjem, elkezdtünk a gyermekvállalásról beszélni. Ekkor már 3 éve együtt voltunk, tulajdonképpen már ebben az időben 2 éve együtt is éltünk.
Ekkor épp egy újabb országváltás volt a hátunk mögött, így teljesen a 0ról indultunk akkor már másodszorra. Tudtuk, hogy jó lenne és azt is hogy lelkileg készenállunk, de! Jöttek a félelmek és a kifogások.

Nincs meg a határozatlan szerződésem, kicsi a lakás, új munka kell, új szerződés, új lakás, most kocsi, most másik kocsi, most másik állás, most félretett pénz, több pénz, elfolyt a pénz,össze is kéne házasodni, megint új állás, megint sz@r szerződés. Nem baj 6 hónap a próbaidő ezt már kibirjuk.. Az idő meg csak telt és rohant előttünk, mi meg bizonytalanul robogtunk mögötte.

Aztán eljött 2018 éve! A nagydobás! A csillagok összeálltak felettünk. Jó szerződés, jó kocsi, jó lakás, jó fizetés. Azt hittük, ezaz! Na most! A nászútról már terhesen jöttem haza. Maga volt az álom az egész! Sose felejtem el, amikor a férjem azt mondta nekem a kocsiba ülve, hogy "Drágám, akkor most tényleg minden sikerült?, Most tényleg minden összejött?" és madarat lehetett volna velünk fogatni.

Aztán 8 héttel később, mint egy rossz álom... vér, sírás, orvos, kórház, műtét... és a lelkemből kitéptek egy darabot. Mind a kettőnkéből. Csak ültem és zokogtam, hangosan. Nem szégyeltem, nem érdekelt... csak azt a sok sok évet akartam kiadni magamból.. az éveket amiket elpazaroltam. Erre. A veszteségre. 2szer....

Az évek alatt a kapcsolatunk nem változott sőt! 25 évesen is tudtam, hogy Ő az igazi.. és mégis, féltem. Pedig nincs megfelelő alkalom! Azóta is sorban történik mindig valami, és fog is! Nincs olyan hogy most jött el az ideje. NINCS! Az ideje akkor jött el, amikor a szívedben már megszületett..

Ne várjátok az alkalmat, ne vesztegessétek el az időt olcsó kifogásokra. Nincs tökéletes pillanat, alkalom,lehetőség. Az élet kiszámíthatatlan.

"Az élet maga,a legmegbízhatatlanabb narrátor.." ( film. Az élet maga )

És ez mennyire igaz...

Instagarm: az.elet.maga 

#meddőség #áldatlanállapot #ido #veszteség #nincsmegfeleloalkalaom