meddóség  lombik  mesterséges megtermékenyités


Itt vagyok, helyzetjelentésbe.
7:40 re kellett ma megérkezni a klinikára. Először várnunk kellett egy kicsit, majd hirtelen felgyorsultak az események. Édesanyám elzavarták haza  a CoV miatt. Én gondoltam hogy ez lesz, de szegény úgy elszomorodott, hogy nem maradhatott ott velem. Nagyon cuki volt, Anya csak egy van 
Utána megmutatták a szobám, bejött az altató orvos, majd a doki nő aki műtött. Közölték, hogy menjek még pipilni, aztán uccu neki. 

Gyors besétáltunk a műtőbe ( lépésekre volt a szobámtól ), Én felfeküdtem, gyors vérnyomás mérés meg a branül. Na , ekkor gondoltam , mindenki milyen pikk-pakk, még tuti pár perc mire kapom az altatót...aha 

Na már most, engem ez idáig életembe 3szor altattak ( ez volt a 4.ik ) de ilyen kellemetlenül még SOSE éreztem magam! Rámtört elöszőr egy furcsa érzés, ( akkor már tudtam, ez az altató lesz ) majd a semmiből a NEVETÉS!
Istenem...
Ott fekszek kitárulkozva, és Nevetek. Nem győztem elnézést kérni.. Az altatónő aranyos volt, mondta h ezen szakaszba a betegek általában sírnak, de örül hogy Én nevetek. 

Ekkora kaptam a maszkot, én mosollyal a bajszom alatt szippantottam párat, majd csatt...

Elég gyorsan ébredtem, emlékszem beszéltek hozzám, de nem emlékszem mit mondtak. A torkom picit még kapar, és a levegő feszít, de nem kellett még fájdalomcsillapítót bevegyek. 11kor már úton voltunk hazafelé, jobb ez így.

Na de a lényeg. A Dr Nő azt mondtam, minden szép semmi endo semmi gyulladás, de! Először nem voltak a petevezetékek átmoshatók, ezért mégegyszer megcsinálták, kis rásegítéssel, úgy fogalmazott hogy" feszesen voltak " ( valami ilyesmi ) . Ezután a jobb vezető, teljesen átjárható lett , a bal nem. Erre Ő azt mondta, hogy Ő nem hiszi hogy azon a felén ne eshetnék teherbe. Úgy fogalmazott, a jobb vezetőm az autópálya, a bal vezető a mellék út.  ki érti ezt.

Holnap megyek az Endo dokimhoz, meglátjuk okosabb leszek e .

Instagram: az.elet.maga

#lombik #lombikprogram #műtét #endometriozis #no #újélet #újkezdet #újremény #altatás #nevetés #ciki #mystory #erősvagyok #nővagyok #inzulinrezisztencia #inzulinrezisztensvagyok #inzulinrezisztensélet #életmódváltás #egeszsegeseletmod